Urgent.fm

Urgent.fm is onze radiopartner. Deze studentenzender is zeer populair in de Gent en omstreken. De Wolven van La Mancha verzorgen op deze zender elke maandag een radioshow, vol interviews, poëzie, proza & muziek.

Poëziecentrum

Als u iets over Poëzie wil weten, de laatste nieuwe bundels wil kopen, een evenement wil organiseren, een fan bent van kinderpoëzie, of een uniek stuk uit de glazen kast wil kopen, spring dan eens binnen in het Poëziecentrum op de Gentse Vrijdagsmarkt. Het poëziecentrum organiseert ook regelmatig zeer interessante literaire avonden op hun zolder! Wij presenteerden er alvast onze vorige dichtbundel.

Creatief Schrijven VZW

VZW Creatief Schrijven brengt publicaties uit, geeft opleidingen, workshops, organiseert oa. het BK Slam Poetry.Op de website vindt je ook een overzicht van literaire wedstrijden.

Jeugd & Poëzie

Jeugd en Poëzie is een cultuureducatieve organisatie die bij alle kinderen en jongeren poëzie wil laten ontkiemen in een open creatieve taalomgeving. Door middel van workshops, ateliers, trajecten, vormingen en intensieve begeleiding ontplooit de deelnemer zich van geletterd naar talig in zijn of haar zelfexpressie.

Hotsy Totsy

Welkom in de Hotsy Totsy. Probably the best bar in town. Of dan toch minimaal de mooiste. Een café met een indrukwekkend literair verleden & een fantastisch interieur.

Café Het Volkshuis

Café Het Volkshuis is the place to be. Greet en Robijn zorgen voor een goeie sfeer. U kan er altijd terecht voor optredens en op zondag is er de matinee! 

Please reload